Algemene voorwaarden

De website www.sugarandecstacy.com wordt aangeboden door Sugar & Ecstacy B.V. gevestigd te Prins Hendrikkade 112, 3071 KJ, te Rotterdam en ingeschreven in de Kamer van Koophandel met nummer 85866717.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw bezoek aan Sugar & Ecstacy en op onze website inclusief het gebruik van de door ons aangeboden diensten. Door gebruik te maken van onze website en/of diensten gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Wij adviseren u om deze, de huisregels en de privacy verklaring goed door te lezen.

1. Gebruik website en diensten

  1. Indien u onze website als bezoeker gebruikt of ons wil bezoeken, dien je 18 jaar of ouder te zijn.
  2. Bij twijfels over de leeftijd kan bij een bezoek aan Sugar & Ecstacy om legitimatie worden gevraagd. Met legitimatie bedoelen wij een ID, paspoort of rijbewijs.

2. Dienstverlening

  1. Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van beschermde seks tegen betaling met een van onze dames.
  2. De dames werken bij ons vrijwillig en bepalen zelf met wie ze naar de kamer gaan en welke diensten zij al dan niet tegen een extra vergoeding aanbieden.
  3. Op onze website kunt u foto’s zien van de dames die bij ons werken. Wegens de eigen privacy van de dame kan het zijn dat u bij haar naam geen foto ziet. Bij de nieuwe dames duurt het even voordat er foto’s zichtbaar zijn omdat de fotograaf dan nog niet is geweest.

3. Diensten dames

  1. Alle dames zijn zelfstandig en werken niet in loondienst.
  2. De dames bepalen zelf de tarieven voor een eventuele extra dienst en kan daarom per dame verschillen.
  3. De beschikbaarheid van een dame kan niet worden gegarandeerd. De dames zijn vrij om te bepalen wanneer ze komen werken. Zij hebben naar ons toe geen verplichting. De reservering voor een bepaalde dame is daarom altijd onder voorbehoud.
  4. Indien u tijdens het erotisch avontuur niet luistert naar de dame heeft zij altijd de mogelijkheid om deze af te breken. Afhankelijk van de situatie gebeurt dat zonder terugbetaling van het door u betaalde tarief.

4. Reservering

  1. Indien u de voorkeur heeft voor een bepaalde dame kunt u deze reserveren door telefonisch contact met ons op te nemen.
  2. Wij stellen het op prijs dat u afbelt als u erachter komt dat u onverhoopt niet meer kan komen.
  3. Het binnenlopen zonder reservering met de voorkeur voor een bepaalde dame geeft geen garantie dat ze ook daadwerkelijk beschikbaar is.
  4. Aan een reservering voor een bepaalde dame kunnen geen rechten worden ontleend. De dame kan wegens privé omstandigheden worden verhinderd. Ook heeft zij het recht om u te weigeren als ze u bijvoorbeeld kent uit haar privéleven.

5. Specifieke wensen

  1. Bij het hebben van specifieke wensen zoals een kleding verzoek, kousen of voorkeur voor een bepaalde kamer kunt u deze telefonisch voorafgaand van uw bezoek aan ons doorgeven. Wij zullen aan de dame vragen of zij aan uw specifieke wens kan voldoen of de gewenste kamer indien beschikbaar voor u vrijhouden.
  2. Indien een dame niet aan uw specifieke wens zoals een kledingverzoek kan voldoen omdat zij simpelweg het kledingstuk niet heeft, dan heeft u de mogelijkheid om hierin zelf te voorzien. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

6. Extra handelingen

  1. De standaard service bestaat uit intiem waaronder dient te worden verstaan pijpen en neuken met condoom. Het klaarkomen is geen garantie. Uiteraard doen onze dames hun best om u te laten genieten zodat u klaarkomt. Voor alle overige handelingen kan de dame een extra vergoeding vragen. Indien u een extra handeling wenst, kunt u deze vooraf met de dame naar keuze bespreken.
  2. Afhankelijk van de gevraagde extra handeling mag de dame een extra vergoeding per uur rekenen. Bijvoorbeeld: kinky seks, soft sm en rollenspel voor meerdere uren.
  3. De vergoeding voor de extra handeling kan alleen contant bij de dame op de kamer worden afgerekend. Het is dus niet mogelijk om de extra vergoeding met PIN of Creditcard te betalen.

7. Ontmaagding

Indien je nog nooit seks hebt gehad en dit graag wilt of nog nooit in een privéhuis bent geweest, ben je bij ons op het juiste adres en van harte welkom! Het is belangrijk dat je dit bij de gastvrouw aangeeft. Zij zal ervoor zorgen dat de dames met de nodige ervaring zich zullen voorstellen en je voorzien van een fijne ervaring.

8. Massage en erotische massage

  1. Het is bij ons mogelijk om alleen voor een massage én geen seks langs te komen. Indien u dit graag wenst, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan vertellen welke dames er aanwezig zijn om u van een heerlijke massage te voorzien. Na de massage kan van de douche gebruik worden gemaakt.
  2. Ook is het bij ons mogelijk om van een erotische massage met of zonder happy end te genieten. Ook hiervoor adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.
  3. Voor een massage of erotische massage betaalt u het normale tarief. Indien u er intiem bij wil, kan de dame daar een extra vergoeding voor vragen.
  4. Een massage of erotische massage wordt indien aanwezig en afhankelijk van het weer gegeven met warme olie. Uiteraard mag u ook uw eigen olie meenemen. De desbetreffende dame is niet verplicht om deze te gebruiken. Ook geeft het meenemen van de eigen olie geen korting op het tarief. Deze blijft hetzelfde.

9. Trio

  1. Een trio met twee dames of als stel een trio met één van onze dames is mogelijk. Alleen staan niet al onze dames hiervoor open. Indien u dit wenst, adviseren wij om eerst telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen informeren welke dames hiervoor openstaan en op het moment dat u langs wilt komen ook daadwerkelijk aanwezig zijn.
  2. Voor een trio met twee dames betaalt u twee keer het tarief. Voor een trio met een dame als stel betaalt u het tarief per persoon.

10. GGD

  1. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Alle dames staan bij ons onder controle van de GGD. De dames zorgen ervoor dat zij zowel privé als tijdens hun werkzaamheden bij Sugar & Ecstacy geen aandoeningen oplopen die (seksueel) overdraagbaar zijn.
  2. Indien u van mening bent dat u na een erotisch avontuur met een van onze dames toch een (seksueel) overdraagbare aandoening hebt opgelopen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan gepaste maatregelen nemen.

11. Respect

Bij Sugar & Ecstacy behandelen wij iedereen met respect en is iedereen welkom. Wij verwachten van u dat u ook respectvol met onze dames omgaat.

12. Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal en/of verlies van uw goederen. Deze aansprakelijkheid geldt voor, tijdens en na een erotisch avontuur of bij het gebruik van andere diensten die door Sugar & Ecstacy wordt aangeboden. Daarnaast sluiten wij alle aansprakelijk van de door u opgelopen schade in of aan Sugar & Ecstacy uit.

13. Auteursrecht

Alle rechten zijn aan Sugar & Ecstacy voorbehouden. Zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming mag er niets uit deze algemene voorwaarden worden verveelvoudigd, gereproduceerd op welke wijze dan ook of anderszins en worden gebruikt al dan niet voor commercieel doeleinde.

14. Disclaimer

Sugar & Ecstacy behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op ieder moment te wijzigen zonder vooraf de (website)bezoeker en elke ander lezer hiervan op de hoogte te stellen. Alle wijzigingen en typefouten voorbehouden.

15. Nederlands recht

Op elke gesloten overeenkomst met Sugar & Ecstacy is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen zullen worden voorgelegd aan de Nederlandse rechter indien Sugar & Ecstacy en de wederpartij er niet samen uitkomen.